Älven är öppen från is, och snart kommer laxen igen…..

Det nya bokningssystemet är implementerat, med mycket gott resultat! Enkelt och Tydligt bara att använda BOKA NU knappen! 

Alla stugor är bokningsbara from 1 juni tom 14 sept, men våra 4 mysiga Salmon Hutz är öppna på begäran (email) from 15 maj. För de som vill börja laxsäsongen tidigt eller jaga blänkare. Den spännande gäddan är också något som många upptäckt. Alla arter tas såklart bäst på fluga….

Vår fiskesäsong är så mycket mer än flugfisket efter den stigande Laxen, det är också den gäckande havsöringen, torrflugeharren, den spännande gäddan och abborren. Sträcker sig mellan 10 maj och 14 sept, och under denna tid finns även massor annat att göra och uppleva i Byske Laxdal. Att bara att vara här är balsam för själen. 

 

Trött på samma gamla hotellrum?

Lägg din nästa konferens här hos oss

Du vet hur det kan vara – snyggt, rent och trevligt hotellrum på konferensen. Frukosten är förvisso helt okej men det är lite invanda, kända rutiner. Du har gjort det förut för att uttrycka det kortfattat. Så vad sägs om att käka frukost medan du blickar ut över en brusande fors, dricka kokkaffe från elden och äta något riktigt gott som tillagats över en öppen eld?

1-dags Konferens

Fiske med guide ingår

3-dagars Konferens

Fiske med guide ingår

Adress

Fällfors Camping (NSR)
Skolgatan 13
930 52 Fällfors

 

Kontakta oss

(+46) 72 577 34 71

E-Post

info@northlandsalmonreserve.se