Våra konferenser och paketresor

Vi försöker alltid ge gästen något extra som blir ett minne för livet, och med vår placering invid norra Europas vackraste vildlaxälv så finns verkligen förutsättningarna! 

Somna till bruset av älven

Här bor du intill älven, mitt i naturen med laxar hoppandes runt hörnet. Våra konferenser/paketresor, där du kan boka en fiskeguide, eller varför inte en flugfiskekurs, blir ofta ett minne för livet. Vi erbjuder en helt unik upplevelse mitt i hjärtat av norra Europas ”Salmon country” med fyra vildlaxälvar inom 30 minuter, och den allra vackraste utanför husknuten. Byskeälven är mest känd för sin vilda och urstarka Östersjölax, men även öringen och harren är magiskt fina, och fantastiska fina flugfiskar. För våra flugfiskande gäster har vi ställt i ordning en hörna i NSR Lodge, som vi kallar för ReLaxen. Där kan man utbyta heta fisketips med andra fiskeentusiaster och kanske binda sig en fluga eller två, vi har även en mindre seasonal Fly Shop där vi försöker hålla en del utrustning samt lokala flugor för ”Byskan”.

Vår historia

Vi tar emot grupper och kan då erbjuda en konferensdel där ni kan samlas för era aktiviteter. Vi kan även erbjuda fiskeguider – så att ni kan fiska med hjälp av erfarna flugfiskare.

ReLaxen

För våra flugfiskande gäster har vi ställt i ordning en alldeles egen hörna i NSR Lodge som vi kallar för ReLaxen. Där kan man utbyta heta fisketips med andra fiskeentusiaster och kanske binda sig en fluga eller två!

Adress

Fällfors Camping (NSR)
Skolgatan 13
930 52 Fällfors

 

Kontakta oss

(+46) 72 577 34 71

E-Post

info@northlandsalmonreserve.se