Vårt
boende

Hos oss bor du med älven runt hörnet

  

Här är våra stugor

På vår camping har alla boende tillgång till våra gemensamma utrymmen utan extra kostnad. Dessa är: kök, toaletter, duschar, TV-rum, lekrum och torkrum. På området finns en liten badsjö, en vedeldad bastu som kan bokas av våra gäster. Grillstuga, och flera grillplatser vid älven, och vindskydd samt boulebana och andra trevliga ytor för lek och lek.

Kuddar och täcken/filtar finns i stugorna. Sängkläder/lakan är obligatoriskt även om du använder din egen sovsäck. Om du inte har egna lakan kan du hyra dem i receptionen.

Frukostpåse kan beställas i receptionen, senast före stängning dagen innan.

Alla våra gäster har tillgång till gratis WIFI. Stugområdet och det lilla området med campingplatser har bäst täckning. Fråga i receptionen var du ska bo om du prioriterar bra WIFI – och kom ihåg att fråga efter lösenordet!

För våra flugfiskande gäster har vi återkommande aktiviteter, events och ett skönt häng i ”The Flyfishing Lodge” dvs huvudbyggnaden Logen. Där kan du byta heta fisketips med andra fiskeintresserade, läsa flugfisketidningar och kanske knyta en fluga eller två!

För dem som önskar närhet till ”The Flyfishing Lodge” och Älven, samt önskar lite mer exklusivt boende rekommenderar vi verkligen våra nya ”Salmon Hutz”. Här känner du Älven hela tiden, och kan gå ut på verandan och känna spänningen inför fisket……

 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Trött på samma gamla hotellrum?

Lägg din nästa konferens här hos oss

Du vet hur det kan vara – snyggt, rent och trevligt hotellrum på konferensen. Frukosten är förvisso helt okej men det är lite invanda, kända rutiner. Du har gjort det förut för att uttrycka det kortfattat. Så vad sägs om att käka frukost medan du blickar ut över en brusande fors, dricka kokkaffe från elden och äta något riktigt gott som tillagats över en öppen eld?

1-dags Konferens

Fiske med guide ingår

3-dagars Konferens

Fiske med guide ingår

Adress

Fällfors Camping (NSR)
Skolgatan 13
930 52 Fällfors

 

Kontakta oss

(+46) 72 577 34 71

E-Post

info@northlandsalmonreserve.se