Vårt
boende

Hos oss bor du med älven runt hörnet

Här är våra stugor

På vår camping har alla boende tillgång till våra gemensamma utrymmen utan extra kostnad. Dessa är: kök, toaletter, duschar, TV-rum, lekrum och torkrum. På området finns en liten badsjö, en vedeldad bastu för våra gäster, man bokar den till en mindre kostnad. En grillstuga, flertal grillplatser vid älven, och ett vindskydd samt en boulebana och andra fina ytor för spel och lek.

Kuddar och täcken finns i stugorna. Lakan är obligatoriskt även om man använder egen sovsäck. Har man inte med eget lakan går detta att hyra i receptionen.

Frukostväska går att beställa i receptionen, senast innan stängning dagen före.

Det finns även möjlighet att hyra tvättmaskin och torktumlare.

Alla våra gäster har tillgång till gratis WIFI. Bäst täckning har stugområdet och det lilla området med campingplatser. Fråga i receptionen var du ska bo om du prioriterar ett bra WIFI – och kom ihåg att fråga efter lösenordet!

För våra laxfiskande gäster har vi ställt i ordning en alldeles egen stuga (nr 16) som vi kallar för ReLaxen. Där kan man utbyta heta fisketips med andra fiskeentusiaster, läsa flugfisketidningar och kanske binda sig en fluga eller två!

Trött på samma gamla hotellrum?

Lägg din nästa konferens här hos oss

Du vet hur det kan vara – snyggt, rent och trevligt hotellrum på konferensen. Frukosten är förvisso helt okej men det är lite invanda, kända rutiner. Du har gjort det förut för att uttrycka det kortfattat. Så vad sägs om att käka frukost medan du blickar ut över en brusande fors, dricka kokkaffe från elden och äta fnågot riktigt gott som tillagats över en öppen eld?

1-dags Konferens

Fiske med guide ingår

3-dagars Konferens

Fiske med guide ingår

Adress

Fällfors Camping (NSR)
Skolgatan 13
930 52 Fällfors

 

Kontakta oss

(+46) 72 577 34 71

E-Post

info@northlandsalmonreserve.se