Nu kommer Våren, då börjar vi som är norrifrån att binda flugor på allvar 🙂 I södra Sverige har man redan haft premiär ex Nybroån, det rapporteras om rejält med vatten. Nu blickar vi framåt, putsar på våra prylar och fyller boxarna, samt kanske testar kastarmarna lite…..

Själv jobbar jag med att förbättra hemsidan, och förenkla och utveckla bokningen så mycket som möjligt, samtidigt som jag vill kommunicera med er våra tidigare och kommande gäster!

På torsdag kväll kommer en uppdatering på hemsidan, som ytterligare kommer förenkla bokningarna, samt vi lägger till 8st Husvagnsplatser, med en kanonfint läge mot älven! Även 3st platser med närhet till lodgen läggs till. Bokningsbara datum 1 juni tom sista sept.

Mer news å tankar kommer inom kort, väl mött i våra kanaler samt på info@northlandsalmonreserve.se  / Anders